Analsex våran "guide"

 Hej på er

Vi fick en hel del mail angående bloggförslag, vi fastnade för ett speciellt som var från ett yngre par. De var sugna på att prova analsex men ingen av dem har haft det tidigare och frågade om vi kunde göra som en liten analsexguide, vilket vi självklart ska göra!

Anledningen till att vi just valde denna istället för massa andra snuskiga grejer är just för att vi vet hur viktigt det är att göra det rätt OCH försiktigt. 

Detta är vår analsexguide om hur vi började och vi skulle väl våga påstå att detta gäller nästintill för alla nya, självklart finns det undantag!

Låt oss börja:

För det första, är du helt 100% säker att du vill prova analsex? Är det helt 100% säkert att din partner vill?

Tvekar någon av er redan här så avråder vi er från att prova och avvakta tills ni båda verkligen är säkra. Är superviktigt med kommunikationem här, för är en inte helt säker då kommer det inte att gå i och med att det är så otroligt viktigt att BÅDA är helt avslappnade.

Detta är hur vi börjar:

Först och främst, MYCKET glidmedel, vi rekommenderar silikonglidmedel!

Mr Mysterious börjar med ett finger och "masserar" typ runt anus till jag börjar slappna av där nere, då glider lite av fingret automatiskt in och han för fingret försiktigt fram och tillbaka tills hela fingret är inne. 

Går såklart även bra att använda en väldigt liten analstav/dildo om man har. 

När hela fingret är inne och mitt anus är helt avslappnat när Mr Mysterious drar fingret fram och tillbaka så är det dags att gå på något som är snäppet större. Jag personligen gillar dubbelstimulering så jag använder oftast en vibrator eller liknande över klitoris.






Som sagt, dags att gå på något som är snäppet större. Går såklart att används två fingrar eller en snäppet större dildo.

En viktig sak, överdriv hellre med glidmedel än att ha för lite!

Något större än ett finger men man gör i princip samma sak här som man gjorde i början. Håller dildon vid anus, Mr Mysterious brukar föra den lite runt samtidigt som han försiktigt håller ett tryck och när anus är tillräckligt avslappnat så åker dildon in, inte hela vägen men lite i taget. Mr Mysterious gör (precis som i början), drar dildon fram och tillbaka och mitt anus slappnar av mer och mer och tillslut är dildon helt inne.






Man fortsätter denna process med att öka storlek för anus tills man är på en storlek som är snäppet mindre än ens partners penis.

För våran del så efter denna silvriga så åker denna fram: 


Det är som samma "ritual" varje gång man ökar storlek, d.v.s Mr Mysterious håller den först mot anus, för den lite runt samtidigt som han försiktigt håller ett tryck och när anus är tillräckligt avslappnat så åker den in, inte hela vägen men lite i taget. Mr Mysterious gör (precis som i början), drar dildon fram och tillbaka och mitt anus slappnar av mer och mer och tillslut är den helt inne.

Dags för analsex, samma här som innan, tryck inte bara in penisen, ta det lugnt och försiktigt och använd massa silikonglidmedel!









Om man har mycket analsex så behövs inte samma uppvärmning men för många, iallafall för mig så tog det väldigt många gånger innan jag och Mr Mysterious "bara" kunde använda glidmedel och sen direkt ha analsex. Alla är olika och fungerar olika, en del tycker inte att analsex är något för dem efter de provat, men det är ju sådant ni märker.
Men kom ihåg det absolut viktigaste, kommunicera! Minsta tvekan, gör det inte. Samt, känns det obekvämt under "uppvärmningen", antingen avbryter ni helt eller backar lite, kanske drar ut fingret/dildon lite och/eller slår av på farten.

Hoppas att detta var någelunda lätt att förstå och lycka till med ert första analsex ihop!

/Mrs Nasty






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Härligt uppvaknande